Jump to content

Elérhető a Star Wars Battlefront társapplikációja

2015. 11. 11. 16:00

Ahogy az mostanában minden nagy megjelenés esetében divatos, a Star Wars Battlefront sem marad kísérő alkalmazás nélkül. A game androidos és iOS-es társapplikációja már elérhető a Google Play és az Apple Store kínálatában.

A játék november közepi megjelenését megelőlegezve az EA máris hozzáférhetővé tette a Star Wars Battlefront mobil alkalmazást, melyet Battlefront Companion néven tölthetsz le Android vagy iOS készülékedre.

Ahogy az várható volt, az alkalmazás lehetőséget ad statjaid ellenőrzésére és barátaid lecsekkolására. Megnézheted kártyagyűjteményedet és személyre szabhatod a játék egy részét az appon keresztül, sőt beállíthatod, hogy az alkalmazás jelezzen, ha egy barátod belép a játékba.

Ezeknél azonban sokkal izgalmasabb feature a Base Command elnevezésű mini-game, mely a tower defence és kártyajátékok elemeit kombinálja. A cél a birodalmi seregek ostromának túlélése és a felkelő bázisok védelme. Akárcsak a fő játékban, itt is választhatsz Star Cardokat, melyek fegyvereket, erősítéseket, járműveket és még sok más dolgot reprezentálhatnak.

Ahogy játszol, egyre több creditet szerzel majd, melyet az applikáción belül vagy a főjátékban is felhasználhatsz. Az EA emellett hangsúlyozta, hogy nem tervezi semmilyen mikrotanzakció bevezetését a Base Commandban.

A várakozás utolsó néhány napjára töltsd le a társalkalmazást a Google Play az Apple Store kínálatán keresztül!

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra