Jump to content

Három óriási játékkal csábít az áprilisi Humble Monthly

2018. 03. 03. 20:57

Nem egy, nem kettő, de rögtön három játékot is instant hozzánk vágnak, ha márciusban előfizetünk a Humble Monthly áprilisi csomagjára, ráadásul ebből az egyik a Mafia 3.

A Humble Monthly áprilisban is folytatódik, méghozzá egy igen csábító ajánlattal lesve az oldal felé kóboroló vásárlók ártatlan pénztárcáira/bankkártyáira. Ugyan a Monthly csomagok tartalmai mindig csak az adott hónap végén vállnak teljesen elérhetővé, egy-egy játékot mindig megmutattnak (a legjobbakat), amiket rögtön meg is kapnak a vásárlók. Ebben a hónapban viszont nem egy vagy kettő, de három játékot is rögtön megszerezhetünk a 12 dolláros előfizetésünkért melyek a következők:

  • Deux Ex Mankind Divided
  • God Eater 2
  • Mafia 3

Már pusztán a Deux Ex Mankindért vagy a Mafia 3-ért önmagában is csak ajánlani tudnánk ezt a csomagot, de az anime kedvelő játékosok a God Eater 2-ben se fognak csalódni. Hogy ez a három igen drága játék mellé aztán milyen kisebbek férnek majd bele a büdzsébe, az kérdéses, de az utóbbi hónapokban 8-9 játékot kaptunk melyek együttes értéke 180-200 dollár között mozgott. Nem hinnénk, hogy ettől az értéktől nagyon elugrana az áprilisi csomag.

A Humble Monthly ajánlatát erre a linkre kattintva érhetjük el. Ne feledjük, ha több hónapra is előfizetünk, akkor további kedvezményt kapunk az árból.

(Forrás: humblebundle.com Kép forrása: humblebundle.com)