Jump to content

A héten ingyenesen játszható a This War of Mine

2018. 04. 04. 13:54

A héten is érdemes kicsit jobban szétnézni a Steamen, ha valami új, de mégis ingyenes élmény után keresgélünk, ugyanis új játékuk közelgő megjelenésének örömére ingyenesen játszhatóvá tették fejlesztői a This War of Mine című játékot.

A This War of Mine egy jól sikerült kis indie játék, ami jó menedzselési és stratégiai érzéket követel meg a túlélésért. A játék egy háború utáni világ romjain játszódik, ahol a játékosnak teljesen átlagos civileket irányítva kell felfedezni és kiaknázni a létfenntartáshoz szükséges lehetőségeket. A játék szépsége, hogy nem csak abból áll, hogy gyűjtögető életmódot folytatva igyekszünk életben tartani szedett-vedett kis csapatunk, de időről időre nehéz döntések elé is állít minket, amik végül az egész csoport életére kihathatnak.

A This War of Mine igazából egy szomorú világot tár elénk, ahol kemény döntéseket kell meghoznunk a túlélésért, ráadásul a játék rendszerének köszönhetően ezt olyan súllyal érezteti, ahogy arra a legtöbb tipikus túlélős játék képtelen. Mindenképpen megér egy próbát. Itt is a Steames oldala.

Ami pedig a stúdió következő játékát illet: a Frostpunk megjelenése április 24-én esedékes PC-re.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)