Jump to content

Battlefield Hardline: az értekelések összegzése

2015. 03. 17. 16:00

A Battlefield Hardline az első olyan a szériában, melynek fejlesztése a DICE-on kívül történt. Képes vajon a Visceral Games megfelelni a franchise jó hírnevének?

A Battlefield Hardline értékelései már gyűlnek, mióta az embargó megszűnt, így összeszedtünk neked néhányat.

A játék több szempontból is érdekes. A Visceral Games, a Dead Space fejlesztője volt korábban, melynek köszönhetően az erős narratíváról lettek híresek, ám a sztori és az egyjátékos kampány kritikus pontnak tűnik egy Battlefield megalkotása során is. A Visceral azonban nem csinált még hasonló többjátékos shootert korábban, így minden apró hibájukat hajlamos lesz a közönség kritikai össztűz alá venni őket, noha szorosan együttműködtek a DICE legénységével és számos veterán fejlesztőt vettek fel, ilyen irányú tapasztalatokkal.

És akkor még nem említettük a klasszikus zsaruk versus rablók tematikát, melyet ilyen formában még nem nagyon dolgozott fel senki, így a Visceral egy kicsit a Miami Vice hangulata felé mozdult el. Az alábbi értékelések tizes skálán működnek, ha mégsem, azt jelezzük. A magazinok nevére kattintva elérheted a teljes ajánlókat is.

Shack News – 6
Destructoid – 6
Polygon – 7
Gamespot – 7
IB Times UK – 7 (az egyjátékos kampányról)
Eurogamer.it (olasz) – 7
USGamer – 3.5/5
Ausgamers – 7.3
PlayStationLifestyle – 7.5
DailyStar – 4/5
Hobby Consolas (spanyol) – 85/100
Eurogamer – nincs pontszám
IGN – még függ a többjátékos teszteléstől
Videogamer – még függ a többjátékos teszteléstől
Gaming Trend – 85
Gaming Age – A- (ötösalá)
The Sixth Axis – 8
Venture Beat – 86
Xbox Achievements – 80

A Battlefield Hardline mától játszható PC-n, PlayStation 3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on Észak-Amerikában, míg hozzánk Európába március 19-én érkezik, az angolok pedig 20-án próbálhatják csak ki. A játék előzetes letöltése már elérhető.

Forrás és fotó: vg247.com és ign.com

Írta: Ambróz Nóra