Jump to content

Project Cars – a kritikák összefoglalása

2015. 05. 08. 14:00

A Project Cars-t már sokan tesztelték, melynek eredményeként egyre több és több pozitív vélemény születik a játékról, melyeket most egy cikkben összefoglaltunk neked.

A Slightly Mad Studios fejlesztésében készült Project Cars sok időt töltött a versenyautós játékok rajongóinak kezében, újra és újra tesztelések sorozatán keresztül haladva, hogy elérje mostani dicsőséges formáját. A számos kipróbálónak természetesen mindnek van valami mondaniválója a játékról.

A Project Cars célja, hogy egy elérhető versenyszimulátorként működjön. A trailerek megmutatták, hogy ezt igényes módon próbálja a játék elérni, ugyanis a fejlesztők hihetetlen figyelmet szenteltek a részleteknek. A game emellett rengeteg lehetőséget ad arra, hogy személyreszabott módon játssz, még a konzolokon is. Emellett pedig nem szabad elfeledkezni a tömérdek zenéről és autóról, amik a játékban felbukkannak.

Szokás szerint a számok a tizes skálán kapott pontszámot jelzik (ha nem szerepel mellettük más), míg a teljes kritikákat az újság nevére kattintva érheted el (többnyire) angolul. A legtöbb tesztelő a PS4-es vagy a PC-s verziót próbálta ki.

The Telegraph – 4.5/5
Hardcore Gamer – 4/5
PCGamer – 83/100
Hobby Consolas [spanyol] – 93/100
Playstation Universe – 8
Vandal Online [spanyol]- 8.8
IGN Spain [spanyol]- 8.6

A Project Cars rajtjára a holnapi napon, május 8-án kerül sor, amikor a játék megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra