Jump to content

Wolfenstein: The Old Blood – az első kritikák

2015. 05. 08. 12:00

A Wolfenstein: The Old Blood első értékelései szépen lassan kerülnek fel a nagyobb gamer oldalakra. Mivel nekünk sajnos nem volt lehetőségünk kipróbálni a játékot, ezért a kollegák véleményeit gyűjtöttük össze neked egy rövid összegzésben.

A Bethesda nem siette el a Wolfenstein: The Old Blood kódjainak kiküldését, így a legtöbb újságíró még csak most kezdi el fogalmazni a cikkjét. Az egyelőre megjelent kevés kritikából nehéz komolyabb következtetéseket levonni, ám a teljes értékelések jól árnyalják a helyzetet.

A The Old Blood egy kicsit könnyedebb, amolyan B-kategóriás háborús mozi élményét adja inkább a The New Order komolyságával szemben, állítják többen is. Ha szeretnéd, mindkét kezedbe ragadhatsz egy-egy veszedelmes csövet és így felfegyverkezve nekivághatasz a Wolfenstein kastély felfedezésének.

Az értekelések mind tizes skálára vonatkoznak, míg az újságok nevére kattintva elolvashatod a teljes kritikákat angolul.

Softpedia – 9
Destructoid – 8
Metro – 8
Meristation – 7.6
Polygon – 7
PCGamer – 7

A Wolfenstein: The Old Blood már elérhető digitális formában PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, míg a lemezekre néhány hetet várni kell.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra