Jump to content

The Witcher 3: Wild Hunt kritikák egy helyen

2015. 05. 15. 10:00

A The Witcher 3: Wild Hunt kritikái már elözönlötték a sajtót. Mit gondolsz, érdemes elkísérni Geraltot utolsó, nagy kalandjára?

A The Witcher 3: Wild Hunt a sorozat harmadik része, melynek első darabja még csak PC-s megjelenés volt. A játék főszereplője, Geralt of Rivia azaz Riviai Geralt éppen Ciri nyomában jár, akit a Prófécia gyermekeként is emlegetnek. Ciri azonban ennél nagyobb szerepet is kap később a kaland során, ugyanis játszható karakterré válik most először a sorozatban.

A játék színtere egy hatalmas, nyitott világ, melyet töltő képernyők nélkül járhatsz be. A grafika pazar, bármelyik platformon is szeretnél játszani. Az indulást követő nyolc hétben 16 kisebb DLC pakk érkezik majd, melyek mindeki számára ingyenesek lesznek.

A CD Projekt ugyan időben kiküldte a tesztverziókat, mégis a The Witcher 3 egy hatalmas játék, így ne lepődj meg, ha sok helyen még befejezetlen kritikákat találsz. A pontozás a szokásos tizes skálán értelmezendő, míg az újságok nevére kattintva elérheted a teljes írásokat.

Gamespot – 10
IGN – 9.3
Kotaku – Igen
GameTrailers – 9.8
Metro – 9
GamesVillage – 8.7
Destructoid – 8
PlayStation Trophies – 92 / 100
Eurogamer – nincs pontozás
Telegraph – 5/5
AusGamers – 10
Meristation – 9.6
Hobby Consolas – 95/100

A The Witcher 3: Wild Huntra már egy hetet sem kell várnod, a játék hamarosan egyszerre jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra