Jump to content

Néhány videó a The Witcher 3 kezdéséhez

2015. 05. 19. 14:00

Szeretnéd megtudni, mi a különbség a Witcher 3 minimum és maximum beállításai között vagy éppen szeretnél még egy trailert látni a játékról, hogy végleg eldöntsd megvásárolod-e? Nálunk most mindkettőt megtalálod.

A következő videóban a The Witcher 3 PC verziójában kerül összehasonlításra a játék minumum és maximum grafikai beállításai közti különbség. A Computec PC Games Hardware csapata a a felvételhez egy Intel i7 3,3 GHz processzorral és egy Geforce GTX 980 videokártyával felszerelt gépet használt.

A másik videóajánlatunk egy kis kedvcsináló, mely a The Witcher 3 hivatalos, (második) indulási trailere. A CD Projekt RED ezt az utolsó kiadást még éppen a játék megjelenése előtt pár órával közölte. A játékon belüli jelenetekből a trailert sikerült fantasztikusan összevágni, így számíts némi érzelmi túlcsordulásra. Igaz ugyan a sztori néhány apró részletét elárulja a videó, ám ezeket kontextus nélkül csak később érted meg. Az indulási trailert ezen a linken nézheted meg.

A The Witcher 3: Wild Hunt már elérhető PC, PlayStation 4 és Xbox One verzióban. A kritikusok minden platformon nagyon jó véleménnyel vannak a játékról, melyek összegzését egy korábbi cikkünkben olvashatod itt.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra