Jump to content

The Witcher 3 heti ingyenes DLC pakk

2015. 06. 21. 14:00

Ezen a héten nem csak azok örülhettek, akik Yennefert választották párjuknak, hiszen végre Triss is megkapja a neki járó ruhatárfrissítést, nem is akármilyen formában. Emellett az eddigi három páncélszettet is egy újabb egészíti ki, ezúttal a Farkas iskolája köré építve tematikusan

J. Lo zöld estélyi ruhakölteményei messze elbújhatnak amellett a finom, levélerezetes csoda mellett, melyre lecserélheted Triss hétköznapi bőrgyúnyáját. A némiképpen az elfek játékbeli ízlésvilágát idéző darab érkezése nem szorul talán további magyarázatra, hiszen pusztán esztétikai értékkel bír.

A másik kiegészítő ennél jóval izgalmasabb: egy egész új kincsvadászatra nyílik lehetőséged. Mivel sokan hiányolták a medve, a macska és a griff (valamint a vipera) felszerelések mellett Geralt saját iskolájának, a farkasnak reprezentációját, ezért éppen ideje volt, hogy a farkas szetthez tartozó kincsvadászat is megérkezzen. Az új páncélok és kardok méltó rokonai a többi háromnak, így egy új fejlesztési sort nyitnak meg előtted. Az alábbi videóban meglesheted előre, hogyan mutat majd Geralt az alap, a hatékonyabb, a kiváló és a mestermívű farkas felszerelésben.

Az ingyenes DLC-k már letölthetőek a Steamen és a GOG-on keresztül valamint a konzolok esetében a megfelelő digitális boltokból.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra