Jump to content

Gamestop: retró játékok az online shopban

2015. 06. 23. 10:00

A Gamestop a mai nappal kiterjesztette a retró játékok árusítását online boltjára is, így a régi, klasszikusokat már ezen keresztül is beszerezheted.

Ha szeretnéd tovább bővíteni klasszikus játékokból álló gyűjteményedet régi konzoljaid mellé, akkor a Gamestop újdonsága minden bizonnyal elnyeri a tetszésedet, hiszen listájukban online végre igazi retró különlegességek is szerepelnek.

A bolt frissítésének specialitása néhány már nem gyártott cím, ám emellé sok negatív kritikát is kapott az oldal, hiszen a termékek java az új játékokhoz hasonlóan magas árcédulát kapott, annak ellenére, hogy nem különösebben számítanak ritkaságnak és más forrásokból olcsóbban beszerezhetőek.

További probléma lehet, hogy kérdéses milyen állapotban vannak a megvásárolt játékok, ugyanis nem nagyon utal az oldal arra, hogy mi kapható csomagolással vagy éppen anélkül és mennyi korábbi gyötrődésen mentek keresztül az egyes darabok. A szolgáltatás ezen a ponton sajnos messze alulmúlja számos gyűjtő elvárását.

Ennek ellenére, ha gyorsan szeretnél beszerezni egy példányt kedvenc N64 game-edből, akkor adott a lehetőség, vár a Gamestop megújult kínálata.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra