Jump to content

Az indie Allison Road a Silent Hills babérjaira tör

2015. 07. 02. 16:00

Az Allison Road egy vadonatúj indie horror játék, mely igazán magas ambíciókkal indul. A nagy remények nem egészen alaptalanok, ugyanis a játék kétségtelenül egy mostanában nagyon megüresedett területet igyekszik betölteni a gamer világban.

Az indie fejlesztésű Allison Road egy olyan eljövendő horror-kaland játék, melynek helyszínéül a készítők egy brit toronyházat szemeltek ki.

Az alkotók hatfős csapata, becsületes nevükön a Lilith Ltd, már 2014 szeptembere óta dolgoznak a nagyra nőtt projekten, mely azóta közel jár a pre-alfa fázishoz, így a legtöbb központi mechanizmus több-kevésbé a helyére került. A Lilith dolgozói ennek örömére összeraktak a prototípusból egy kicsinyke trailert, mely megmutatja, milyennek szánják a fejlesztők az elkészült játékot. Ne feledd azonban, hogy ez csak egy keresztmetszet a nagy egészből és korántsem biztos, hogy bármi is így történik majd a befejezett játékban. Minden, amit látsz még átdolgozás alatt van.

Ha nyitva tartod a szemed a trailerben elkaphatsz egy rövidke utalást a PT-re, a sokak által gyászolt, visszavont Silent Hills játszható teaserére. Tekintve, hogy a műfaj nagy neve kihullott, ha a Lilith csapatának sikerül bármi olyasmit alkotni, ami némiképpen betölti a rajongók hiányérzetét, akkor máris hatalmas népszerűséggel számolhatnak majd.

Platform és kiadási dátum egyelőre nincs, ám további részletekért követheted a projekt aktuális híreit a fejlesztők Facebook oldalára rendszeresen ellátogatva.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra