Jump to content

400 oldalban a Fallout 4 segédlete

2015. 07. 28. 13:00

A Fallout 4 hatalmas lesz, tehát jár mellé egy hatalmas segédanyag is, melyet röviden, tömören 400 oldalba sikerült összefoglalni. Alighanem ez megér egy helyet a könyvespolcodon.

Ha lemaradtál a Collector’s Edition gyűjtői csomagjáról (a Bethesda egyszerűen nem tudott több Fallout 4 Pip-Boy-t gyártatni), akkor sem kell egészen lemondanod a kiegészítőkről: így is beszerezhetsz magadnak egy csinos könyvet a gyűjteményedbe.

A Polygon híradása szerint a Bethesda a Prima Games-szel közösen igyekszik egy 400 oldalas segédanyagot összeállítani a masszívra sikerült RPG titkairól.

A Vault Dweller’s Survival Guide néven megjelenő könyvet ugyanaz a csapat írja a Prima-nál, mint akik a hivatalos Skyrim segédletet is összeállították. Az anyagok közt megtalálsz mindent, amire szükséged lehet a térképektől a statisztikákig.

A Vault Dweller’s Survival Guide kiadási dátuma megegyezik a Fallout 4-ével, azaz november 10-re esik. A digitális változat letöltése nagyjából 10 dollárba kerül majd, míg egy papírborítású nyomtatott példány csaknem 30 dollár lesz szállítási költségek nélkül. Igazi gyűjtőként azonban megfontolandó a 40 dollárra beárazott keménykötéses kiadás is.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra