Jump to content

The Technomancer videó a gamescomról: Mars

2015. 08. 07. 13:00

Újabb izgalmas trailert kapott a cyberpunk RPG műfajban készülő The Technomancer, melynek során a Mars rettenetes világával ismerkedhetünk meg és talán először a játék főgonoszára is vethetünk egy pillantást.

A videóban főhősünk, Zachariah a Földdel próbálja meg felvenni a kapcsolatot, ám nehézségekbe ütközik, sőt a Mars titkos rendőrsége is üldözi. Egy pár másodpercre egy olyan karakter is előkerül, akit első ránézésre leginkább a játék antagonistájaként tudnánk elképzelni. Honnan jött ez a merész következtetés? Először is rendfenntartó egységei nem éppen tisztségükhöz méltóan viselkednek az utcán, másodszor pedig sokat sejtetően „rosszfiús” frizurát kapott a karakter a designerektől.

A bolygót Zachariah bőrébe bújva ismerhetied meg, melynek során a Mars vad vidékein elszórt tárgyakat találhatsz, ahol „ember tömegek élnek fizikálisan eltorzítva a múlt kataklizmáitól”. A planéta számtalan rejtélyt tartogat, melyek végkimenetele a te döntéseden múlik. A döntések alapjául szolgáló információk egyik legjobb forrásaként Zachariah társai szolgálnak majd, akik egyre többet és többet fednek fel, ahogy barátságotok szorosabbra fűződik.

A Spiders stúdió fejlesztésében készülő The Technomancer PC, PlayStation 4 és Xbox One verziókban jelenik majd meg 2016 folyamán. A játék zenéjét Olivier Derivière komponálta, aki a Remember Me, Assassin’s Creed 4: Freedom Cry és még számos más játék dallamait is kreálta és már a trailer is során is izgalmas variációkat hallhatunk tőle.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra