Jump to content

Assassin’s Creed Syndicate – Evie Frye akcióban

2015. 08. 09. 16:00

Aveline és Shao Jun után az Assassin’s Creed Syndicate Evie-je egyike az első nőnemű, játszható assassin karaktereknek, így nem csoda, hogy mindenki kíváncsi rá, mi szerepel a Frye-páros nőtagjának repertoárjában. Végre eljött a bemutató ideje!

A gamescom rendezvénye során a VG247 legénységéből Alex-nek adatott meg a lehetőség, hogy kipróbálja az Assassin’s Creed Syndicate-et. Az Ubisoft a demó során Evie Frye bőrébe bújtatta az újságírót, aki így elsőkézből számolhatott be a játékmenet izgalmas részleteiről.

Alex szerint Evie egy kicsit talán overpowered, mint ahogy azt a videóban látni fogod. Evie többek között sokkal több dobókést vihet magával, mint testvére, Jacob és különleges lopakodós-kamuflázs képességének köszönhetően kvázi láthatatlanul járha- kelhet. Fegyvertárának további érdekessége a Voltaic Bomb elnevezésű trükk és néhány kiadós pofon.

A videóban Evie képességei mellett egy új küldetés lopakodós megvalósításával is megismerkedhetsz, melynek során Alex igyekezett maximálisan kihasználni az Evie arzenáljában rejtőző potenciált.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra