Jump to content

ARK: Survival Evolved – indulhat a moddolás

2015. 08. 16. 16:00

Az ARK készítői elérkezettnek látták az időt múlt pénteken egy modder csomag kiadására, melynek használatára mindenkit egy 25 000 dollár díjazású versennyel szeretnének bíztatni.

Az ARK: Survival Evolvedhoz kiadott fejlesztői csomag direkten elérhető a Epic Games Launcherből köszönhetően annak, hogy a UE4 Editor egy “streamlined verziójáról” van szó. A fejlesztők emellett máris 25 000 dollárt ajánlanak a legkreatívabb moddernek.

Az ARK Dev Kit ingyenesen elérhető és lehetővé teszi, hogy saját fegyvereket, lényeket, térképeket és játékmódokat alkoss.

Az előzőként említett verseny mellet egy másik is indul, az ARK: Survival Evolved Modding Contest, melynek főszponzora az Alienware. A résztvevők itt az Unreal Engine 4 ARK Dev Kit használatával kell, hogy kreáljanak sziget térképet, földalatti környezetet, új struktúrákat vagy tárgyakat, melyek közül a legjobb 15 000 dolláros jutalomban részesül, sőt egy Alienware Area-51 Desktop és egy Nvidia GeForce GTX 980 Ti videókártya boldog tulajdonosává is válik.

A második helyezett markát 5 000 dollár, egy Alienware X51 Desktop és egy Nvidia GeForce GTX 960 üti. A harmadik helyért 2 500 dollár és a másodiknak is kiosztott hardverek járnak.

A Wildcard stúdió emellett a kiadások ünnepére elérhetővé tette a versenyszerű Survival of the Fittest módot, mely már letölthető a Steam Workshopon keresztül.

Az ARK emellett a Steamen rövid ideig 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg, ha lemaradtál a Summer Sale akcióiról.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra