Jump to content

Final Fantasy 15 screenshot: ismét Malboro

2015. 08. 24. 12:00

A Square Enix egy újabb screenshotot adott ki a Final Fantasy 15-ből, mely ezúttal egy komoly ellenfélről, a játékbeli Malboro-ról ad pontosabb képet.

A Malboro már-már ellenféltípusként emlegethető a FF játékokban, hiszen nem ez az első szereplése a sorozatban. Marlboro tipikusan nagydarab, zöld, csápos növényféleség hatalmas szájjal, mint ahogy a screenshoton is láthatod.

Akárcsak rokonai a Final Fantasy 15 Malboro-ja is rémes lehelettel rendelkezik, így érdemes lesz majd odafigyelni a kibocsátott bűzfelhőkre, melyekkel néhány másodperc alatt komoly kárt tehet karakteredben.

Sajnálatos módon továbbra sincs kiadási dátuma a PlayStation 4-re és Xbox One-ra várt FF15-nek, ám reméljük, a Square Enix a hétvégi PAX Prime eseményén már pontos napot közöl.

A PAX-ra ellátogatók kipróbálhatják az Episode Duscae 2.0 demót, így néhány új videót is érdemes várni. A screenshoton kívül egy gameplay videóban ismerkedhetsz Malboro-val, melyet az utolsó Active Time Report során készítettek és a gamescom rendezvény során élőben streameltek.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra