Jump to content

Itt a The Walking Dead: Michonne miniszéria első 6 perce

2016. 02. 15. 14:00

A Telltale kedvcsinálóként hamarosan induló minisorozatához kiadta a The Walking Dead: Michonne kezdő 6 percét, mely máris ízelítőt ad a nyitó epizódból. A videóban egyelőre nem találkozunk egyetlen nehéz döntéssel sem, melyekről a Telltale kiadásai ismertek, ám biztosak vagyunk benne, hogy ezt most sem ússzuk meg.

Michonne elmeállapota nem éppen szívderítő a kezdő képsorok alapján.

Hősnőnk azonban még legalább három The Walking Dead: Michonne epizódban kap főszerepet, így sajnos a szokásos ötrészes formula helyett csak egy három részre osztott miniszéria jut belőle. Az első epizód, az In Too Deep február 23-án válik elérhetővé, míg az Android és iOS kiadás két nappal később, 25-én jön. Az folytatások márciusban és áprilisban érkeznek.

A játék a képregény rajongói számára azt ígéri, néhány üresen maradt lyukat tölt majd be, valahol a #126 és a #139 megjelenések közt, mely időszakban Michonne hiányzott. Michonne karaktere azonban nem csak ekkor volt rejtélyes, így a jövőben lehtséges, hogy a szorgos olvasók is meg tudhatják, mennyire voltak pontosak spekulációik Michonne múltjára vonatkozóan.

Reméljük, a minisorozat is legalább olyan jól sikerül, mint a The Walking Dead első és második évadja, melyekből világszerte 50 millió eladásra tett szert a Telltale.

(Forrás: vg247.com)