Jump to content

Bud Spencer & Terence Hill: Slaps And Beans – "Jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb"

2016. 10. 30. 17:50

Ami a legtöbb embernek a Reszkessetek betörők, az nekem a Bud Spencer és Terence Hill filmek. Egyszerűen számomra nem létezik jó karácsony, ha nem nézhetem ezt a két legendát, ahogy derűsen értelmet pofoznak a rosszarcú ellenfeleikbe. „Igen főnők, bocs főnők”.

 

A spagetti western műfaj klasszikusaivá vált színészek filmjei több generáció számára nyújtottak felejthetetlen élményeket és szeretették meg velük az erőt és mindent lebíró akaratot adó puffin lekvárt meg a hagymás babot. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy mért csak most jutott eszébe valakinek eme két hős főszereplésével játékot csinálni, de tudjátok mit.. nem számít, a lényeg hogy végre megtörténik.

A Bud Spencer & Terence Hill: Slaps And Beans játékról beszélünk, ami momentán még csak készülget, de mi már most nagyon várjuk Ahhoz azonban, hogy valóra is válhasson eme álmunk, a játékot fejlesztő Trinity Team (már a csapat nevével megvettek minket) a segítségünket kéri. Az enyém, a tiéd, meg minden jó érzésű rajongóét, amivel gyakorlatilag le is fedtük a bolygó lakkosságát, mert ki ne imádta volna Bud Spencer és Terence Hill kalandjait.

De hogy beszéljünk egy kicsit részletesebben a játékról, a Slaps And Beans egy retro grafikával operáló egyjátékos és co-op módban tolható oldalnézetes (meg néha felülnézetes) árkád játék lesz a Bud Spencer és Terence Hill pixelekből összerakott másolatának főszereplésével. A történet telis tele lesz a két betyár filmjeiből vett elemekkel és utalásokkal a kis piros buggytól kezdve a klasszikus csattanos pofonokig, no és persze jó sok babbal. S, ha már csattanos pofonok: Ha elég pénz összejön, akkor a srácok megvásárolják a filmek eredeti zenéit és azokat hallgathatjuk majd a játék alatt. Maga a történet viszont teljesen új lesz a sok ismerős elem ellenére, így bár végig meglesz a nosztalgikus érzés, de mégis új élményekkel lehetünk gazdagabbak a játékot játszva.

A Trinity team 130 000 eurót szeretne összegyűjteni a Kickstarter támogatóktól. Érdemes szétnézni a projekt oldalán. A srácok nagyon lelkesnek tűnnek és ránk is sikerült teljesen átragasztaniuk ezt a érzést hangulatot. Már most nagyon várjuk az elkészült játékot, ami úgy 2017. decemberére érkezne meg. Nagyon szép kis karácsonyi ajándék lehet ebből. Ne szalasszuk el a lehetőséget, hogy egy saját példányra tegyünk szert, miközben segítünk megvalósítani egy álmot.

Bud Spencer & Terence Hill: Slaps And Beans PC-re, Mac-re és Linuxra jelenik meg, de ha elég támogatás összejön, akkor a PS4, XO, de még az Android és iOS verzió is szóba jöhet.

(Forrás: kickstarter.com Kép forrása: kickstarter.com)