Jump to content

Overcooked – Switch-re is megérkezett a kulináris kooperatív játék

2017. 07. 28. 17:30

Ideje leporolni rejtett főzőtehetségünket és elővenni a legjobb receptjeinket, mert a Team17 kiadó és a Ghost Town fejlesztőcsapat jóvoltálból számtalan kalandos konyhai kihíváson főzhetjük keresztül magunkat az Overcooked játék Switch kiadásában.

 

Ha eddig úgy éreztük volna, hogy szép meg jó ez a Nintendo Switch, de fenét se érdekli a pofátlanul népszerű The Legend of Zelda: Breath of the Wild, meg a jobb mint az eredeti Mario Kart 8 Deluxe, vagy a legújabb üdvőskének számító  Arms, mert a mi szívünket csak egy főzőcskés játékkal lehetne elnyerni, akkor van egy káprázatosan jó hírünk. Jön az Overcooked, hogy lefőzzön minket a lábunkról.

Az Overcooked a séfsapkás mosómedvék, raptorok és hóemberek utolsó mentsvára, ami akár 4 játékos elejéig támogatja a helyi többjátékos módot. A kampányban összesen 44 szinten verekedhetjük át magunkat egyedül vagy barátainkkal, illetve további 9 szint akad, ahol két vagy négy játékos mérheti össze kulináris képességeit. Az Overcooked: Special Edition összesen 22 különféle séfet kínál, beleértbe robotokat, rénszarvasokat és még a jó ég tudja miféle jószágokat, amiket el se tudnánk képzelni egyébként a konyhába.

Az Overcooked már meg is vásárolható, mindössze 20 dollárért. Továbbá érdemes tudni, hogy a mostani Switch megjelenésen túl elérhet a játék PS4, PC, és Xbox One kiadása is.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)