Jump to content

Prémium adottságokat kínál elérhetőbb áron a G7 Fit mobil

2018. 11. 19. 13:58

Az IFA-n debütált készülék azoknak készült, akik felsőkategóriás kamera-, kijelző- és audiofunkciókat keresnek, ám a zászlóshajó készülékeknél kedvezőbb áron.

A G7 Fit a prémium okostelefonokra jellemző árkategória alatt kínálja a G7 ThinQ legnépszerűbb funkcióit. Az új készülék ugyanazt a minőségi, csupaüveg borítást és csiszoltfém-keretet kapta meg, mint aThinQ, ráadásul pont olyan strapabíró is, amilyennek látszik: teljesíti az IP68-as por- és vízállósági szabvány követelményeit.

A Qualcomm Snapdragon 821 chipkészlet erejével, a 4GB-os RAM-mal és 32GB-os belső memóriájával elég erős ahhoz, hogy gond nélkül játsszon le minden videót és zenét, és gördülékenyen futtasson bármilyen játékot.

A készülék 6,1 hüvelykes, 3120 x 1440 pixeles QHD+ FullVision kijelzője 19,5:9 képarányú, a Super Bright LCD kijelzőtechnológiának köszönhetően pedig akár 1000 nit fényerőre is képes, így a megjelenő kép még a legerősebb napsütésben is jól látható marad.

A mobilt számos intelligens kamerafunkcióval vértezték fel. Az AI CAM használatakor a felhasználók nyolc, a beépített mesterséges intelligencia által optimalizált fotóüzemmód közül választhatnak. Ha az AI CAM által javasolt képi beállítások nem egyeznek a felhasználó elképzeléseivel, manuálisan további effektlehetőségek is választhatók az utólagos szerkesztés során.

A zenekedvelőknek fontos az LG 32 bites Hi-Fi Quad DAC hangtechnológiája, amely minőségi fülhallgató használatával kelti igazán életre a hangokat. A Boombox hangszóró erőteljes basszust, a DTS:X 3D pedig akár 7.1 csatornás térhangzást nyújt.

(Forrás: gamerguru.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)