Jump to content

Deus Ex Machina mobilra

2015. 02. 12. 10:00

Az 1984-es év játéka cím nyertese, a Deus Ex Machina megújult. Az kikupált grafikával és átalakított rendszerrel működő játék iOS-re és Android-ra is megérkezett.

Az első interaktív film jellegű játék 30. évfordulós gyűjtői kiadása a következőket tartalmazza: A digitálisan újraalakított eredeti zenét, egy teljes új változatát az interaktív game-nek, retina grafika és egy eddig sosem látott rendezői változat szintén megújult formában.

A játék nagyjából 6 euróba kerül és később a Steamen keresztül elérhető lesz Linux-ra és PC-re is, ám még nem került bejelentésre, hogy mikortól. Emellett két újabb Deux Ex Machina játék is úton van, melyek 2013-ban Kickstarter projektekként kezdték az életüket.

Az egyik a Deux Ex Machina 2, mely egy új játék Christopher Lee-vel a főszerepben és február 21-én érkezik PC-re, Mac-re, Androidra, iOS-re, Linuxra, Oculus Riftre, XBox-ra és Playstationre, míg a Morpheus kiadási dátumot még nem jelentették be. A csomag ára szintén 6 euró.

Egy másik Deux Ex Machina pakk a The Obsessive Possessive Ultimate Collection idén márciusban válik beszerezhetővé PC-n, Mac-en, Androidon, iOS-en, Linuxon és néhány más platformon 40 eurós áron. Az értékesítésért a Steam, a Kunaki és a Gumroad lesz a felelős.

A csomag tartalma:

Deus Ex Machina – The Best Game You Never Played In Your Life, eBook
Deus Ex Machina – az eredeti zene
Deus Ex Machina – az eredeti, magas felbontású poszter és művészeti munkák
Deus Ex Machina – az eredeti év játéka gyűjtői kiadásban
Deus Ex Machina – az új retina grafikus kiadás
Deus Ex Machina – exkluzív rendezői kommentár
Deus Ex Machina 2 – új zene
Deus Ex Machina 2 – új magasfelbontású poszter és művészeti munkák
Deus Ex Machina 2 – egy új játék Christopher Lee főszereplésével
Deus Ex Machina 2 – egy fotó album a színfalak mögötti munkáról

Forrás: vg247.com

Fotó: wasd.pt

Írta: Ambróz Nóra