Jump to content

Már elérhető a Mortal Kombat X az Apple eszközein

2015. 04. 09. 12:00

A mai naptól beszerezhető a Mortal Kombat X mobil verziója a különböző iOS eszközökön ingyenesen az App Store-on keresztül.

Az App Store-ból máris letöltheted a játékot iPhone-ra, iPadre és iPod touch-ra. A játékban egyesülnek a küzdősportos game-ek és a kártyagyűjtögetés, mely utóbbi során a kollekciódba az első körben 24 karaktert szerezhetsz meg. A kezdő felhozatalban olyan nevek szerepelnek, mint Scorpion, Sub-Zero, Kano, Raiden, Cassie Cage, D’Vorah és Kotal Kahn.

A játékosok karaktereken kívül továbbfejleszthető felszerelést és Fatality-khez befejező mozdulatokat is gyűjthetnek. A napi események és az online többjátékos harcok már elérhetőek a mobiljátékban, míg a Challenge Mode és karakterei később jönnek. A játék egyik érdekessége az Allies (szövetségesek) opció, melyen keresztül kölcsönveheted egy barátod karakterét, mint negyedik résztvevőt a harcban.

Amint megérkeznek a konzolos és PC-s Mortal Kombat X verziók, úgy azt követően létrejön a platformok közti kapcsolat is, így megkezdődhetnek a csapat alapú Faction Wars game-ek. A játékosok a mobil és asztali/konzolos változat között oda-vissza speciális tartalmakat oldhatnak fel különböző feladatok teljesítésével.

A fejlesztő NetherRealm Studios ígérete szerint a mobilos játék a Google Play-en keresztül is hamarosan elérhető lesz, míg a Mortal Kombat X PC, PlayStation 4 és Xbox One kiadása április 14-én érkezik. A PS3 és Xbox 360 verzióra sajnos a nyárig kell várni. Addig is itt van azonban a mobiljáték trailere:

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra