Jump to content

Végre egy ígéretes Star Wars mobiljáték

2015. 07. 09. 10:00

Egy a Star Wars neve alatt készült Diablo-klón tabletekre? Ez már éppen elég ahhoz, hogy felkeltse a figyelmünket. Ismerkedjünk meg a Star Wars: Uprising játékkal és trailerével.

A Star Wars: Uprising egy vadonatúj izometrikus dungeon crawler játék, melyet mostanában divatos „Diabloszerűségként” emlegetni. A game kiadására még az idei év folyamán sor kerül a két legjelentősebb mobil platformra, az Androidra és az iOS-re.

A fejlesztésért felelős Kabam a Csillagok háborúja univerzum monumentális történelméből A jedi visszatérése és Az ébredő erő közti periódust választotta.

Noha a játék bejelentésére már júniusban sor került, mégis eddig elsiklott felette a radarunk, hiszen egyrészt akkoriban túlzottan lekötött minket az E3 2015 számtalan eseménye, másrészt nem kevés konkurens mobiljáték bemutatójával esett egybe a debüt. Most azonban egy frissen kiadott játékmenetből készült trailerrel felhívta magára a figyelmet az Uprising, hiszen kimondottan jól mutat.

Ha egyetértesz velünk abban, hogy a Star Wars: Uprising érdemes at idődre és pénzedre, akkor látogass el weboldalukra, ahol az előzetesregisztrációval szerény bónuszokat zsebelhetsz be a játék megjelenésekor.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra