Jump to content

Két új Worms játékot jelentett be a Team17

2015. 08. 02. 13:00

A Team17 sajtóközleménye szerint már úton van a Worms WMD, mely PC-re és Xbox One-ra jelenik meg 2016 elején. Emellett az iOS készülékeken játszók is örülhetnek, hiszen már idén augusztusban érkezik a Worms 4.

Mindkét játék bemutatására a gamescom ideje alatt kerül sor, ahol a kíváncsiak akár ki is próbálhatják őket a jövő héten. Az esemény azonban nem csak ettől lesz különleges. A fejlesztők a gamescom 2015 rendezvényén ünneplik a Worms huszadik és a Team17 huszonötödik születésnapját is.

A Worms WMD-ben kétdimenziós, rajzfilmesen megvalósított kukacokkal találkozhatunk, a jó, öreg, kézzel rajzolt hátterek előtt, ám néhány új jármű és a szokásos kreatív pusztítás dobja majd fel igazán a game-et. A játékosok stratégiához új elemeket adnak a bejárható épületek és a megújult környezet.

A Team17 emellett egy sor más játékot is bemutat majd indie kollekciójából, így a Beyond Eyes, Sheltered, Strength of the SWORD: ULTIMATE, Penarium és a Team17 saját The Escapists The Walking Dead játékai is jelen lesznek a rendezvényen.

Ami a Worms 4-et illeti, a játék „gazdagabb külsővel és még jobb designnal” érkezik majd, mely egyszersmind kisebb játéktereket, kisebb csapatokat és rövidebb meccseket is hoz magával. A játékosok választhatják a körökre osztott játékmódot, a szimultán, valós időben játszott, többjátékos online meccseket vagy végig verekedhetik magukat a 80 pályából álló egyszemélyes kalandon is, melynek során mintegy száz fejlesztési opciót kapnak fegyvereikhez és öt különböző téma környezetében robbantgathatnak.

A Worms 4 nem sokára kipróbálható lesz iPhone, iPad és iPod touch készülékeken.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra