Jump to content

Készül a film, míg az Angry Birds 2-t máris 10 millión töltötték le

2015. 08. 04. 16:00

Az Angry Birds franchise egyszerűen megállíthatatlan. A játék folytatása július 30-án jelent meg, ám már az első 12 órában sikerült megszereznie az egymillió letöltést. Azóta ez a szám a tízszeresére duzzadt. Úgy látszik a film is a lehető legjobbkor fog megjelenni.

Az egymillió letöltő visszanézve már semmiség tűnik. Máris 10 millióan csúzliznak madarakkal, ám messze még az új rekord, hiszen a franchise eddig 3 milliárd letöltést tudhat maga mögött, melyet mindet az első játék és a kiegészítői generáltak.

A hihetetlen népszerűségen nem hökkentünk meg, ám a film állítólag hordoz majd némi pozitív meglepetést, hiszen a híresztelések szerint nem egy szokványos, bugyuta és zavaros adaptáció készül. Erről Josh Gad vallomása tanúskodik, aki egyike a projekt mögött álló számtalan bennfentesnek. Sejtjük azért, hogy erősen részrehajló véleményről van szó, ám ennek ellenére is sikerült néhány érdekességet hozzáfűznie a dologhoz:

„Amikor először megkerestek az ajánlattal nemet mondtam” kezdte Gad az IGN-nek adott interjújában. „Erre a producer nekiállt magyarázni ’csak hadd vázoljam fel neked szépen, hogyan is lesz ez a film’ és megértette velem, hogy miről van szó pontosan, aztán vagy 30 percet megmutatott a filmből és őszintén szólva hanyattestem a dologtól”.

„Az egész film pimasz és akárcsak a LEGO Movie humora ez is tiszteletlen és mókás és meglepő szellemes és igazán, nagyon szép. Pontosabban gyönyörű. Az a kevés, amit láttam belőle, lenyűgözött.”

Nem hangzik rosszul a dolog egy olyan ember szájából, akinek a Pixels-ben is benne volt a keze. Az Angry Birds: The Movie 2016 májusában jelenik meg, amikor olyan színészek hangját hallhatod majd az angol szinkronos változatban, mint Peter Dinklage, Jason Sudeikis, Maya Rudolph, Danny McBride és Bill Hader.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra