Jump to content

Érkezik a mobilos, ingyenes Iron Maiden RPG

2016. 01. 19. 14:00

Az ikonikus metál együttes újabb kísérletet tett a videojátékok területén. Az Iron Maiden: Legacy of the Beast egy free-to-play mobil RPG formájában érkezik a nyár folyamán.

Játékosként az Iron Maiden kabalájának, Eddie-nek bújhatsz a bőrébe, aki útja során több inkarnációban jelenik meg miközben végigjárja az Iron Maiden zenéjének és gazdag történetének ösvényét saját törött lelkének darabjait keresve és számos karakterrel megismerkedve.

A reklámok természetesen máris kiváló zenéket ígérnek, melyek közt néhány korábban nem hallott élő felvétel is szerepel a játék alkotója, Tony Newton adaptációjában Steve Harris felügyelete mellett.

A fejlesztés a Warhammer 40 000: Carnage alkotója, a Roadhouse Interactive kezében van a Nodding Frog és a 50cc Games csapatain keresztül, akik korábban már a The Rolling Stones, David Bowie, a Coldplay, a Universal Music Group, a Def Jam Enterprises, a Live Nation, a 2012-es londoni olimpia és a BBC számára is dolgoztak.

Legtöbbünk valószínűleg máris fenntartásokkal kezeli az ingyenes mobil játékokat, melyek napjainkban új értelmet adtak a free-to-play-nek, ám ha ennek ellenére is érdeklődsz, nézd meg a weboldalt és jelentkezz a bétára.

Az Iron Maiden nem először próbálkozik a műfajjal. 1999-ben gyűjteményes kiadásuk, az Ed Hunter mellé egy azonos címmel érkező rail shooter játékot csomagoltak, mely nem csak mai szemmel, de már akkor is elég rosszul nézett ki. Reméljük, ebből a kezdeményezésből valami jobb dolog sül ki.

(Forrás: vg247.com)