Jump to content

Pokémon Go: Melyik csapathoz kéne csatlakozni?

2016. 07. 18. 13:00

Ha megvan az 5-os szint és meglátogatjuk az első pokémon edzőtermünk, akkor Professzor Willow előugrik, hogy bemutassa nekünk három segédjét.

Professzor Willow mindegyik segédje egy saját csapattal rendelkezik. Nekünk ezek közül kell egyet választanunk, amihez csatlakozni szeretnénk. Mindhárom csapatnak megvan a maga saját egyedi megközelítési módszere a pokémonok kutatására, így aztán érdemes megfontolni, hogy melyik csapattal is kívánunk szimpatizálni. Igaz egyelőre nem sok jele van annak, hogy a választásunk miben is hat a játékra, de ez még később változni fog. Csapatot viszont nem fogunk tudni változtatni jelenlegi felállás szerint, ha már egyszer döntöttünk. A baráti pokémon edzőtermekben edzhetjük a pokémonjainkat vagy kihívhatjuk más csapatok edzőtermeinek vezetőit, hogy legyőzzük őket és elfoglaljuk a termet magunknak, illetve a csapatunknak.

Lássuk hát, akkor ezt a három csapatot:

Team Instinct

Az Instinct csapat vezetője Spark, a kabalájuk pedig a legendás Zapdos madár. A sárga csapatban úgy hiszik, hogy a pokémonok kivalló intuitív képességekkel bírnak. A csapatuk mottója ennek megfelelően, hogy soha sem veszítesz, még a megérzéseidben bízol.

Team Mystic

Bianche vezeti a kék csapatot és náluk minden a bölcsességről szól. A kabala pokémonjuk Articuno. A logikus, tudományos megközelítés preferálják és vallják, hogy nyugodt, megfontolt analízissel minden szituációból csak nyertesként kerülhetnek ki.

Team Valor

Az utánozhatatlan Valor csapat a szenvedélyes piros színben pompázik.  Vezetőjük Candela és az ő csapatukban a hatalmat és az erőt tisztelik. Kabalájuk a csodás Moltres. Kétség nem fér hozzá, hogy az ő csapatuk pokémonjai a legerősebbek a csatákban.

Szóval ti melyik csapat mellett teszitek le a voksotok?

(Forrás: vg247.com Fotó forrása: gammerson.com)