Jump to content

Pokémon Go profilokat árulnak az eBay oldalain

2016. 07. 20. 16:00

Néhány Pokémon Go játékos úgy döntött, hogy profittá alakítja a játékba fektetett idejét és szép áron eladja az eBay oldalán a játékhoz tartozó fiókját.

Nem is néhányan, inkább rengetegen és egyre többen tesznek hasonlóképpen. Sőt már akciózzák is néhány oldalon az eladó Pokémon Go fiókokat, szóval árverseny is van. Na, de kinek és mégis mennyit ér meg egy Pokémon Go felhasználói fiók?

Eladásra kínált magas szintű Pokémon Go accountokat jelenleg legkönnyebben az eBay és a Craigslist oldalakon találhatunk. Az árak nagyon eltérőek lehetnek a fiókban található ritka Pokémonok számától és az account szintjétől függően. Azért tessék nyugodtan megtippelni, hogy mit kérnek el egy ilyen accountért, úgy se fogjuk kitalálni.

Rengeteg kisebb 5-6-os szintű fiókot fogun találni már pár ezer forintért. Ennyiért nem éri meg bajlodni igaz? Viszont akadnak itt 20+ szintű fiókok is 200-300 ezer forintért. Van ebben pénz kérem szépen. Persze, hogy mennyire tartanak valamit és aztán akad-e olyan, aki meg is veszi annyiért az ügye már más kérdés, de több 50-100 ezer forint között mozgó accountnál is gyülnek szépen a licitek, ami azt mutatja, hogy van itt érdeklődés és kereslet, nem csak kínálat.

Később, ha bejön a Pokémonok cseréje a játékon belül, akkor az így beszerzett ritkaságok nagy szolgálatot tehetnek majd az újdonsült tulajdonosaiknak. Ugyanakkor a játék lényege csak az lenne, hogy mi magunk menjünk ki és fogdossuk össze ezeket a kis jószágokat.. legyünk észnél.

(Forrás: vg247.com)