Jump to content

100 millió letöltésnél tart a Pokémon Go

2016. 08. 03. 11:00

Bugok ide, szerverproblémák amoda, a Pokémon Go még mindig erősödik, sőt nemrég egy tiszteletet parancsoló statisztikai mérföldkövet is elhagyott az app.

Az App Annie riportija szerint már több mint 100 millió alkalommal települt a Pokémon Go, amiből az az utolsó 25 milliót július végén szedte össze. Bár az adatok egy analízis jelentéséből származnak és ennek folytán az aktuális számok ettől jóval eltérőek is lehetnek, de nem nehéz elhinni, hogy valóban megvolt már ennyi letöltés a Pokémon Go játéknak. Már 19 napja, hogy a TechCrunch megírta az 50 milliós Android letöltést és akkor még ott az iOS.

Az App Annie azt is elárulta, hogy a szép letöltési szám mellett 10 millió feletti napi bevételt hozott Android és iOS készülékekről az app, mindössze 3 héttel a megjelenése után.  Kétségtelen siker ez a játékot fejlesztő Niantic csapatának. Mondhatni, hogy a Pokémon Go sikerrel kitaposta a további AR játékok előtt az utat amolyan történelmi jelentőséggel, amiről még hosszan, sokan és sokáig fognak beszélni.

(Forrás: techcrunch.com Kép forrása: techcrunch.com)