Jump to content

Egy furcsa Pokémon GO bugra bukkantak a játékosok

2016. 08. 03. 12:00

Jártunk már úgy, hogy kinéztünk magunknak egy jó kis szaftos pokémont, elkaptuk aztán mégse az került a pokélabdánkba, amit szerettünk volna?

Nos, ha ez vigasztal bárkit is, akkor nem egyedülálló esetről van szó. Sokan jártak már így. Egy ismert hibáról beszélünk. Számos Pokémon Go játékos posztolt hasonló élményéről a redditen. Elfogtak valamit és aztán minden különösebb ok nélkül egy másik pokémon került be a virtuális táskájukba. Például valaki fogot egy Caterpiet, ami aztán Charizarddá változott. Na most ő elégedet lehetett a változással, de nem mindenki ilyen szerencsés.

A héten a Niantic számos változtatást vezetett be a játékába, annak legfrissebb frissítésével. Ha kedvesek akarunk lenni akkor azt mondjuk, hogy vegyes fogadtatásokat kapott a patch, de akkor tényleg nagyon kedvesek és visszafogottak voltunk. Sokan adtak hangot a világhálon ennél keményebb formában is a kiábrándultságuknak. Bár az is igaz, hogy ilyen felhasználói tábor mellett nehéz olyat lépni ami mindenkinek maradéktalanul elnyeri a tetszését. Mindenesetre mindennek tetejébe úgy tűnk, hogy még néhány új bugot is sikerült a játékba tenni. C-c-c.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)