Jump to content

A To the Moon HD verzióban készül meghódítani a mobilplatformokat

2016. 08. 05. 13:00

A To the Moon egy szerethető kis indie játék, amivel 2017-ben alkalmunk lesz az iOS és Android rendszereken futó mobileszközeinken is találkozni, HD-ben.

Mindig jó látni, ha egy jól sikerült indie játék szép sikereket tud elérni. a To the Moon is egy ilyen darab. A szívmelengető kis RPG 2011-ben landolt PC-n és nagyon gyorsan sikeres lett. Többszörösen jelölték díjazásra a 2012-es Independent Games fesztiválon. Mára picit már megfeledkeztünk róla (legalábbis az olyan öregemberek, mint én, akik már azt se tudják miért indultak ki a konyhába), de ez nem azt jelenti, hogy a játékkal nem foglalkoznak már a fejlesztők. 2017-ben a mobiljátékosokat örvendeztetik meg egy iOS és Android rendszer kompatibilis verzióval. Ezt a verziót a Ragnarok Online játékot fejlesztő XD Network követi el és az újradolgozott játék HD verzióban debütál majd.

A To The Moon játékban a halált kell kicseleznünk az időfátylán keresztül utazgatva. A történet főszereplője két doktor, akik egy öregember emlékeiben utaznak, hogy az ő utolsó kívánságát valóra tudják váltani.  

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)