Jump to content

Mr. Robot játék a mobilodra

2016. 08. 18. 11:00

Ha egy kis extra Mr. Robot tartalmat szeretnél, miközben nagyban zajlik a sorozat második évadja, akkor pont neked készült a Mr. Robot 1.51exfiltratiOn játék.

A Mr. Robot 1.51exfiltratiOn egy iOS és Android rendszer alá készült kis mobiljáték, amivel elszórakozhatunk két epizód között. Miről is szól ez a játék? A 1.51exfiltratiOn úgy néz ki mintha egy fikcionális vállalati üzenetküldő alkalmazás lenne a fikcionális E.Corp számára. A játékban játszva a mi feladatok elkezdeni kommunikálni a fikcionális kollégáinkkal és fikcionális adatokra vadászni, amik végül segítenek felfedni, hogy mi lakik a fikcionális vállalat sötét és persze fikcionális szívében.

A játékot a Telltale Games publikálja, de igazából a Night School Stúdió fejlesztette le, akik például az Oxenfree indie kalandjátékért is felelősek.

Ha tetszik a sorozat és szívesen látnánk némi extra fejtörővel járó játékot belőle a telefonunkon vagy csak szívesen segítenénk Elliotnak elővetni egy kis világraszóló hackelést, akkor feltétlen adjunk egy eséjt a 1.51exfiltratiOn applikációnak. A szoftvert 2,99 dollárért tehetjük a magunkévá az App Store és a Google Play oldalairól. Aztán csak okosan azzal a fikcionális kiberbűnözéssel, mert jóból is megárt a sok!

 

(Forrás: hypebeast.com Kép forrása: hypebeast.com)