Jump to content

„Kicsit” késve, de érkezik a Pokémon Go Plus

2016. 09. 09. 11:00

Igen, ez pontosan az a Pokémon Go kütyü, amit még júniusban kellett volna megkapnunk, de jobb később, mint soha, nem igaz?

A Niantic új megjelenési dátumot adott hozzá a Pokémon GO Plus termékéhez, ami ha még emlékszünk rá, akkor tudjuk, hogy egy csuklón is hordható kis kiegészítő kütyü, kedvenc „szerezd meg hát mind” mobilos játékunkhoz. Valószínűleg sokkal többet tudott volna eladni belőle a cég, ha még az eredetileg tervezett júniusi időpontban sikerül a piacra donijuk, de sebaj, az igazi rajongók így is boldogan lecsapnak majd rá, ez szinte biztos.

A kis eszköz Bluetooth segítségével kapcsolódik az okostelefonokhoz és felvillanó zöld LED fénnyel vagy vibrálással jelzi, ha pokémon böcörgött a közelünkbe. Ráadásul a kütyün van egy gomb is, amit lenyomva már dobhatjuk is a pokélavdát az áldozatunkra. Ha az elfogás sikeres volt, akkor az eszköz újra felvillan, vibrál még egy kicsit és már meg is vagyunk. Nem kell folyton a telefonért matatni és instant lecsaphatunk az összes utunkba kerülő pokémonra.

A Pokémon Go Plus kompatibilis az iOS 8-9 verziójával, még Android eszköz esetén a 4.4 és 6.0 közötti OS verziók a nyerők. Az eszközt már el is lehet rendelni az UK Nitendo Store-ból 34,99 fontért.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)