Jump to content

Mobilra is jön a Titanfall, csak kártyajátékként

2016. 09. 13. 16:00

Micsoda? Hogy Titanfall mobilon? Nem, ez nem tévedés. A legendás robotos játék valóban elérhető lesz az okostelefonjainkon is, csak mint stratégiai kártyajáték.

Valamikor az ősszel fog feltűnni a Titanfall: Frontline kártyajáték a többi iOS és Android applikációk között. Maga a játék a Nexon, a Particle City és a Respawn Entertainment partnerségének eredménye. Lesz itt minden a pakliban. Pilóták, fegyverek és persze titánok. Egyébként egy szokványos körökre osztott stratégiai kártyajátéknak ígérkezik, pont mint a CD Projekt Red csapatának Gwent kártyajátéka vagy a Blizzard féle Hearthstone.

A játékra előregisztrálhatunk a hivatalos honlapján, illetve ugyan itt még rengeteg további információt is találhatunk róla. Minden bizonnyal in-game jutalomra is számíthatnak azok, akik részt vesznek a játék tesztelésében. Bár már sok hasonló játékot láttunk, de pont Titanfall és kártyajáték kombinációt még biztosan nem. Érdemes lehet rálesni. Aztán később a Google Play vagy az App Store oldalain kereshetjük, ha végre és végül megjelenik.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)