Jump to content

Újabb frissítések érkeztek a Pokemon GO-hoz

2016. 09. 24. 19:00

Szépen lassan úgy fog működni a játék mindenkinél, ahogyan az elvárható lenne, de azért még mindig akadnak apró - egyeseknek bosszantó - hibák. Mától elérhető az Android Update 0.39.0 és iOS Update 1.9.0 a Pokemon GO-hoz.

Még a játék megjelenésekor a különböző pokémonok adatlapján volt egy térkép, amely azt jelölte volna, hogy pontosan hol is kaptuk el. Ez a funkció nem volt túlságosan működőképes, sokaknál egyáltalán nem jelent meg ott semmi, így egy update során törölték azt a blokkot. Most viszont részben visszakerült, de már csak szöveges formában.

A Pokemon GO Plus megjelenése sem volt túlságosan zökkenőmentes, az úgynevezett incense (füstölő, amely odacsábítja a pokémonokat) funkció nem működött, viszont a mostani frissítés után már lehet ezzel is próbálkozni.

Ezeken felül javítja lett a töltőképernyő hibája (gyakran nem akart betölteni hosszú percekig), és a csaták kezdetekor lévő kis lag is orvosolva lett.

A következő frissítés is rövidesen várható, hiszen a gyengébb specifikációkkal rendelkező készülékek tulajdonosai a telefon túlterheléséről adtak be több panaszt, illetve a Pokemon GO Plus tutoriáljáról hiányoznak a szöveges részek, továbbá a helyszín megjelölése sem túl pontos.

(Forrás: Gamerguru.hu | Fotó: Cnet.com)