Jump to content

A Pokémon Go még mindig napi 2 millió dollárt termel

2016. 10. 05. 10:00

Igaz, mára már sehol sincs a kezdeti népszerűségéhez képest a Pokémon Go, de még mindig nem kell érte nagyon aggódni, mert bőven hoz a konyhára a Niantic csapatának.

Az érdeklődés várhatóan alábbhagyott a Pokémon Go iránt. Ez nem minősíti a játékot, egyszerűen ez a programok életciklusának jellemző, sőt mondhatni törvényszerű menete. Szerencsére azért baj nincs. A játék megmaradt igazi rajongóinak a hype lecsengése után se kell félteni kedvencüket. A Pokémon GO még ma is 2 millió dollár közötti bevételt termel a Pokémon Go Company és a Niantic számára. Mielőtt még azt mondanánk, hogy az nem is sok, gyors tegyük hozzá, hogy naponta! Persze hol van ez a 16 millió dolláros napi bevételhez, amit még a játék indulásának első 3 hetében láthattunk?

Azért lesznek itt még dicső napjai a Pokémon Go játéknak. A két legnagyobb ázsiai mobiljáték piacon, Kínában és Dél-Koreában még hivatalosan el se startolt a Pokémon vadászat. Elképzelni se merjük, hogy ott hány millió játékost fog beszippantani ez a lassan az egész világot megmozgató őrület.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)