Jump to content

Napi bónusszal tartaná meg a felhasználók érdeklődését a Pokémon GO

2016. 11. 03. 14:00

Most, hogy a Halloween véget ért, a Niantic Labs valami újat igyekszik kifőzni az érdeklődésünk fenntartására. A következő Pokémon Go frissítés megkönnyíti az XP halmozást.

Az egyik klasszikus módszer a játékosok napi szintű visszacsalogatására, ha olyan rendszert helyezünk el a játékunkban, ami egyre több és nagyobb bónusz jutalmakkal kecsegtet, ha nap nap után belépünk a játékba és teszünk-veszünk benne. Ugyanezt a sémát készül előadni a Niantic számunkra, csak egy kicsit a Pokémon Go világára fordítva. A program következő frissítése után egyre több XP-vel é tárgyakkal fog minket jutalmazni a rendszer, ha minden nap szépen ellátogatunk a PokéStopba vagy fogunk magunknak egy szimpatikus pokémont.

Kezdetnek a napi első pokémonfogásért 500 bónusz XP és 600 Stardust jár, de ha megcsináljuk a 7 napos sorozatot, akkor a végén már 2000 XP és 2400 Stardust üti a pokétarsajunkat. A PokéStopok esetében hasonló a helyzet XP ügyileg, csak Stardust helyett egyéb jutalomtárgyakra számíthatunk.

A bónusz rendszer minden nap éjfélkor fog frissülni helyi idő szerint. Kedves gesztus ez a kezdő játékosok felé, akiknek leginkább tudja ez az újdonság látványosan segíteni a felzárkózásukat.

Kellemes pokévadászatot kívánunk!

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)