Jump to content

Google Daydream View – Ahol a Westworld és a VR találkozik

2016. 12. 10. 15:00

Pont most szereztél be egyet a Daydream VR headsetből? Akkor szerencséd van, mert a Google most adott ki egy sereg új applikációt a virtuális valóság szemüvegéhez.

Gunjack, Gunjack 2, Gunjack 2: End of Shift, egyszóval az egész Gujack sorozat jön a Google VR headsetjére. Az EVE Online játékot is fejlesztő CCP csapatának űrhajókkal csatározós VR játéka az egyik legkelendőbb a virtuális játékok piacán, szóval kezdetnek nem egy rossz cucc a Daydreamhez se.

Kezdetnek, mert akad itt még bőven más. Például az EA népszerű versenyautós játéksorozata, a Need for Speed. Pontosabban annak mobilos adoptációja reprezentáltatja magát, azaz a Need for Speed: Limits.

A játékvilágon kívül más népszerű applikációk VR verziójával is találkozhatunk. Ilyen a HBO népszerű TV streaming szolgáltatása. A hatalmas virtuális kijelzőkön nézhetjük a HBO Now kedvenc sorozatait, mint például a Game of Thrones vagy a Westworld.

A HBO, a Gunjack és a Need for Speed mellé még érkezik a LEGO Brickheadz, a Wands, az Underwold Overlord és a Layers of Fear. Az, hogy a Google bővíti a Daydream headsethez az applikációk kínálatát, már önmagában egy jó hír, főleg ha azt nézzük, hogy a legtöbb kritika azért érte eddig, mert kevés volt a választék ezekből.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)