Jump to content

Fallout Shelter – Hálaadás után itt a karácsonyi frissítés

2016. 12. 22. 11:32

A legújabb Fallout Shelter update egy rakás karácsonyi dekorációval, ünnepi felszereléssel és speciális küldetésekkel várja a posztapokaliptikus bunkerünkbe betévedő áldozatokat.

A mobilon és PC-n menedzselhető oldalnézetes bunkerszimulátorunkhoz, a Fallout Shelterhez jelentett be vadonatúj karácsonyi update csomagot a Bethesda. Az ünnepi dekoráció kiaggatása alap, de ha igazán ügyesek akarunk lenni, akkor túlélni jött bunkerlakóinkat gyors elzavarjuk a limitált ideig elérhető karácsonyi küldetésekre. Bár, ha jobban meggondoljuk nem igazán karácsonyi cselekedet, hogy a családjuktól elszakítjuk a kiválasztott áldozatokat és kizavarjuk őket a hidegbe a sugárzástól hatalmasra nőt vadállatok közé, de valakinek csak be kell gyűjteni azokat a kint kallódó Nuke kólákat.

A Fallout Shelter elérhető az Apple app áruházából vagy a Google Play weboldalról, ha pedig PC-n szeretnénk kipróbálni a játékot, akkor erre a linkre kell elkalandoznunk a Bethesda Launcher fájljaiért. Aztán csak okosan gazdálkodjunk az élelem és vízkészlettel, mert semmi se tart ki örökké.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)