Jump to content

Pokemon Go – Még több cuccot szerezhetünk az ünnepek alatt

2016. 12. 24. 11:12

A Pokemon Go egyik sikerének okaként sokan azt látták, hogy kitudta vinni az embereket a legmelegebb nyári napokon. Lássuk hát, mit tartogat nekünk, mint motiváció ez a mobil játék télire.

A Niantic csapata igencsak aktivizálta magát a téli hónapokra. Egyrészt a napokban lett Apple Watch órákról is játszható a Pokemon Go, miközben jöttek a második generációs baby pokemonok és a Raichuvá fejleszthető karácsonyi Santachu. Egy igazi Pokemon Go játékosnak már bőven elég kell, hogy legyen ennyi motiváció egy kis karácsonyi pokemonvadászathoz, de a fejlesztők még megfejelték ezzel-azzal a dolgot, tuti ami biztos.

Karácsony reggelével a Pokestopok egy egyszer használatos inkubátort fognak kiporciózni minden látogatójuknak. Aztán január 3-ig bezárólag jobb esélyünk van Togepi, Pichu és a többi Johto-alapú tojás megtalálására.

Azért nem szeretné senki, ha az egész karácsonyunk rámenne egy fagyhalál közeli élménnyel kecsegtető pokemon túrára, így a csali modulok élettartama duplájára nő és egy órával tovább tartanak. Ez az apróság egészen január 8-ig tart, szóval kapkodni se kell nagyon. A jó pokemon fogás titka a türelem és azért a végtelenbe nyúló sétáinkkal se szabad a családtagjaink idejét borzolni.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)