Jump to content

Xbox One és Windows 10 platformra debütál a Fallout Shelter

2017. 02. 04. 20:53

Aki ismer, az tudja, hogy törékeny békét ápolok a mobil játékok világával, s ezt főként annak a Fallout Shelter megismerésnek köszönhetem, amit a következő héttől a Microsoft play Anywhere programjának legújabb tagjaként üdvözölhetünk.

A Fallout Shelter mobil játék eredetileg 2015-ben debütált, majd rá egy évre követte a PC-s megjelenés. Alapjában véve egy posztapokaliptikus világban kell felvirágoztatunk egy bunkerbe zárt társadalmat. Az oldalnézetes menedzselős játékban nekünk kell gondoskodnunk a lakók különféle szükségleteiről, beleértve a családtervezést (köhöm). Elküldhetjük őket kalandozni, hogy ellátmányt és tárgyakat szerezzenek, amikkel aztán felszerelhetjük őket. Háziállatokat fogadhatunk melléjük és fejleszthetjük a képességeiket, hogy egyre hatékonyabban láthassák el feladataikat.

Nem véletlen, hogy a Fallout Shelter játékot egyre több játékoshoz igyekszik eljutatni a Bethesda. Az eredetileg mobil játékként bemutatott játék meglepően sok embert vonzott be alapból és a folyamatos fejlesztéseknek és a hozzáadott szezonális tartalmaknak hála fenn is tudja tartani az érdeklődést.

Játszunk Windows 10-ről vagy Xbox One-ról az elért eredményeink elérhetőek lesznek mindkét platformról, miután a játék belekerül a Play Anywhere programba.

A Fallout Shelter február 7-től válik letölthetővé az Xbox vagy a Windows áruházból.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)