Jump to content

Húsvéti tojáskeresés a Pokémon Go-val

2017. 04. 14. 09:51

A Niantic egy újabb különleges eseménnyel lepi meg a Pokémon Go rajongókat. Nagy ziccer lett volna pont a húsvéti tojásvadászos témát kihagyni, hát összedobtak valamit, amivel a következő egy hétben elszórakozhatunk.

Azt hiszed nagy Pokémon vadász vagy? Szerezd meg hát mind? A célod az, hogy jó legyél? A következő durván egy hétben dupla XP-ért cserébe bizonyíthatod rátermettséged egy kis húsvéti tojásvadászkodással. Pokémon Go-ról lévén szó, talán senkit se lep meg, hogy sétálni kell a célunkért, ami jelen esetben tojások megszerzése és kikeltetése. Ezekből a tojásokból lényegesen több kerül az utunkba az esemény ideje alatt.

Mindezeken felül, a kikeltetett tojások után plusz candy jár, így a fejlesztésük is gyorsabban finanszíroztatható lesz. Mondhatni ez a Pokémon Go húsvéti Pokémon oktatási reformja.

Az esemény ideje alatt alapból mindenért dupla XP jár, de még ráduplázhatunk egy dupla tapasztalati pontot adó Lucky Egg megvásárlásával, ami most féláron lehet a miénk a játék in-game áruházából. Ezzel a kombinációval rendesen felgyorsíthatjuk a fejlődésünket, ami kiváló alkalom kicsit újra elmerülni a játékban.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)