Jump to content

A kövekről szól a legújabb Pokemon Go event

2017. 05. 17. 09:15

Közeledik a Pokemon Go első születésnapja, így nem csoda, hogy a Ninatic és a Pokémon Company egy újabb játékon belüli eseménnyel szeretne kedveskedni a felhasználóinak.

Az új event az Adventure Week nevet kapta és május 18-tól május 25-ig fog tartani. Ez idő alatt az önjelölt pokémonvadász mesterek jelentős mennyiségű kő típusú pokémonnal küzdhetnek meg, mint például Omanyte, Kabuto és az ő fejlettebb változataik. Az esemény ideje alatt a játékosok gyakrabban futhatnak majd bele olyan ritka kő pokémonokba, mint Aerodactyl, Onix és Sudowoodo.

Az egész kő dolog tetejébe több item fog megjelenni a PokeStop-oknál és a Buddy Pokemon is gyakrabban fog cukorkát találni a szokásosnál. A cég ígér még új avatar képeket és gardrób tárgyakat. Ilyen lesz például az „Adventurer Hat”, amit minden az eventen részvevő játékos ingyen meg fog kapni.

A Niantic a fenti eventen túl számos az edzőtermeket érintő változtatáson dolgozik, hogy fentartsa annak a 65 millió felhasználójának az érdeklődését, akik már lassan 1 éve hodolnak az AR pokémonvadászatnak.

(Forrás: enggadget.com Kép forrása: pixabay.com)