Jump to content

Ingyenes lett okostelefonokra az eredeti Crazy Taxi

2017. 05. 31. 12:50

Ha mindig meg szeretted volna érteni, hogy mi volt az a nagy felhajtás a Crazy Taxi körül anno, de nem szerettél volna pénz kiadni a játéktörténelem eme darabkájáért, akkor most itt az esélyed, hogy ingyen pótold az elmulasztott lehetőséget.

A Sega ingyenessé tette az original Carzy Taxi játék Android és iOS verzióját, ezzel mintegy remek alkalmat biztosítva mindannyiunknak, hogy megnézzük magunknak az open-world versenyzés egyik klasszikusát. A játék még az eredeti punk rock soundtracket is tartalmazza, ami ha belegondolunk szinte már túl szép, hogy igaz legyen. Márpedig ha valami túl szép, hogy igaz legyen egy ingyenes játéknál, akkor ott bizony reklám lesz a dologban.

Mint sok más free-to-play játéknál itt is végig kell ülnünk néhány reklámot, ha ingyenesen szeretnénk játszadozni. Ha nem szeretnénk reklámokat, akkor persze fizethetünk is a játékért, de ez így is egy fair megoldás azoknak, akik csak kipróbálnák a játékot vagy nem szeretnék második ne adj isten harmadik alkalommal is megvenni, hogy egy rövid ideig újra játszhassanak vele. Megaztán néhány reklámot végig ülni nem is tűnik olyan nagy árnak, hogy utána a The offspring ’All I Want’ című számára zúzhassunk büntetlenül a virtuális utcákon.

(Forrás: enggadget.com Kép forrása: Sega)