Jump to content

South Park: Phone Destroyer – Az okostelefonok végre beteljesíthetik sorsuk

2017. 06. 14. 12:12

Ha már unod a Pokémon Go-t és/vagy nagy rajongója vagy a Comedy Central leghíresebb animációs sorozatának, akkor hamarosan nagy öröm fog érni. Az Ubisoft RedLyx és a South Park Digital Studios összeállt, hogy összedobjanak egy mobilos South Park játékot.

A South Park: Phone Destroyer egy free-to-play mobil játék lesz, amely még valamikor az idén meg fog jelenni iOS és Android platformokra. Az Ubisoft megígérte, úgy tervezik a játékot, hogy semmi hátrány ne érjen minket a fizető kuncsaftokkal szemben.

Mondjuk nagyon nem aggódnánk, mert biztos lesz aki rendesen befizet majd erre a játékra. Egy online csatározásokra kihelyezett stratégiai South Park játékot képzeljünk el, ahol a már jól ismert karakterek jönnek össze, hogy beszálljanak Cartmanék újabb örült játékba. Játékosként össze kell állítani a saját kis szupercsapatunk, aztán mehetünk is elnáspángolni másokat az online csatatereken. Tulajdonképpen ez egyáltalán nem hangzik rosszul, csak abban nem vagyunk biztosak, hogy mennyire fog egy ilyen játék mobilon működni? Pontos megjelenési dátum nincs, de az Ubisoft szerint még idén letölthetjük a telefonromboló alkalmatosságot a mobilunkra, addig meg ott lesz az október 17-re csúszott South Park: The Fractured But Whole PC-re és konzolokra.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Ubisoft)