Jump to content

Átalakított edzőtermekkel és radieléssel vár minket a Pokémon Go

2017. 06. 19. 22:49

A Niantic nemrég bezárta a Pokémon edzőtermeket egy kis renoválás végett. A megújult gymekben pedig néhány új tennivaló is fogja várni a kedves tulajdonosaikat, miután visszakapták őket.

Jó pofa dolog volt kezdetben, hogy az edzőtermekbe látogatva csapattársaink otthagyott pokémonjaival edzhettünk vagy rivális csapatként az edzőterem elhódításáért küzdhettünk, de viszonylag hamar uncsivá vált. Szerencsére a Niantic egy „kicsivel” később, de azért gondoskodni látszik arról, hogy más tennivalókkal is bódíthassuk magunkat, ha egy ilyen virtuálisan létező enyészetbe tévedünk.

Szóval mit is jelent az, amikor a Niantic jobb később, de legalább nem soha alapon kipofozza a pokétermeket? Kezdetnek kukázhatjuk a presztízsrendszert. Helyette egy kisebb, 6 fős pokémon fogadó bizottság fogja várni a termünkbe látogató kalandorokat. Ezeket a pokémonokat kell majd karbantartanunk, a termünket folyamatosan ostromló hódítók támadásaival szemben. A másik jóság, hogy mostantól azért is érdemes lesz rendszeresen ellátogatni a helyi terembe, mert mindenféle, a mi és a pokémonjaink fejlődését segítő tárgyakra tehetünk majd szert napról napra.

A másik fontos újítás, hogy az ellenőrzésünk alatt tartott termékemben úgynevezett raideket indíthatunk. Ha így teszünk, akkor nekünk és társainknak lehetőségünk nyílik legyőzni egy boss-t. Amennyiben sikerrel járunk, úgy értékes tárgyak vagy pokémonok üthetik a markunkat. Érdekes lesz.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)