Jump to content

Harcolj zombikkal az utcákon a Walking Dead AR mobil játékával

2017. 08. 28. 12:57

A nagy kérdés, amit már minden Walking Dead rajongó legalább egyszer biztosan feltett magának, hogy vajon meddig húznám ki egy globális zombi apokalipszis alatt? Az AMC és a Next Game összedobott valamit, ami segíthet megválaszolni ezt a kérdést.

Legyünk őszinték magunkkal. Egy világmérető zombijárvánnyal szemben kifejezetten rosszak lennének az emberiség esélyei. Mindenesetre hamarosan kapunk egy esélyt, hogy megmutassuk mi mennyire állnánk meg a helyünket egy hordányi zombival farkasszemet nézve, ha nem is egészen a való világban, de a kiterjesztett valóságban, a The Walking Dead: Our World mobil játékban.

Valami olyasmit képzeljünk el, mint egy Pokemon GO, csak lényegesen rémisztőbb körítéssel. Másrészt nem állítjuk, hogy nem ugrik meg egyeseknek az adrenalinszint, amikor egy ritka Pokemonnal futnak össze, de azért egy tucat zombinál nagyobb esélyt látunk rá.

A The Walking Dead: Our World az AMC és a Next Games közös munkája, ami a mobil AR technológiára építkezve viszi ki az embereket és a virtuális zombikat az utcákra. A zombik csapkodása mellett feltűnik majd néhány ismerős arc is, mint például a jó öreg Daryl és a mindig morcos Michonne, hogy a játékosok segítségére legyen. Arról még nem eset szó, hogy pontosan mikor is válik elérhetővé a játék, de amikor bekövetkezi, és hamarosan bekövetkezik, akkor az Apple és a Google alkalmazásáruházából szedhetjük majd le. Kellemes túlélést!

(Forrás: engadget.com Kép forrása: AMC/ Next Games)