Jump to content

Hamarosan megérkezik mobilokra a Game of Thrones: Conquest

2017. 09. 03. 16:38

Nagyon messze még az a 8. évad és ezt minden Trónok harca rajongó érzi is rendesen, de hogy addig is mivel csillapíthatjuk az elvonási tüneteinket? Például szétnézhetünk, hogy mi a helyzet a sorozat világában játszódó videójátékok felhozatalában.

Rögtön itt van a Warner Bros. Interactive Entertainment és a HBO Global Licensing közös gyermeke, a Game of Thrones: Conquest, ami egy Westerosban játszódó MMORPG. A játék saját erőtelje házuk vezetőinek teszi meg a játékosokat, akiknek úgy kell ügyeskedniük Westeros veszélyes és szeszélyes politikai vidékén, hogy aztán végül egyszer majd a vastrónon kössenek ki. A vastrónhoz vezető út persze nem egyszerű, teli lesz ellenségekkel és ármánykodással, de közben olyan szövetségesekre és barátokra is szert tehetünk, mint Danaerys, Jon és Tyrion.

Nem kell valami nagy valamire gondolni, amikor azt mondjuk MMORPG. Ez egy mobil játék lesz, szóval ne egy masszív open world cuccot képzeljünk magunk elé. Mindenesetre a 8. évadig segíthet kihuzni, ha a mobilunkon ott lapul egy ilyen játék, amire már nem is kell sokat várni.

A Game of Thrones Conquest még ebben az évben meg fog jelenni az App és a Google Play áruházakban. Az itt előregisztráló rajongók pedig egy kis extra indulócsomaggal vághatnak majd neki a vastrónért folyó küzdelemnek.

 

(Forrás: flickeringmyth.com Kép forrása: flickeringmyth.com)