Jump to content

A Pokemon Go fejlesztői még csak a terveik 10%-át tették bele a játékba

2017. 09. 07. 15:20

A Pokemon Company munkatársa, Tsunekazu Ishihara elárulta, hogy ahol most tart a Pokemon GO, az csak töredéke annak a tartalomnak, amit még a jövőben bele terveznek tenni a játékba, beleértve egy PVP csatározást lehetővé tevő expanziót.

„Még csak a tíz százalékát értük el annak, amit a Pokemon és a Niantic próbál megmegcsinálni”, mondta Ishihara a Bloomberg számára adott interjúban (és videóban).

A következő feladat, ami a fejlesztők előtt áll, hogy a Pokemon játékokban tapasztalt alapvető funkciókat implementálják a játékukba, úgy mint kereskedés és vagy a másokkal való csatározás.

Arról is szó eset, hogy a Pokemonok kínálatának is még csak elenyésző része került be a játékba. A Pokemon Go jelenleg 140 különféle Pokemonnal bír, de ez a szám jövőben akár 800-ig is felmehet.

A Pokemon Go eddig is rengeteg frissítést kapott már, amik sorra folyamatosan érkeznek továbbra is. Kaptunk már legendás Pokemonokat, megújultak az edzőtermek és megérkeztek a második generációs jószágok, hogy csak néhány nagyobb példát említsünk. Ha csak hasonló színvonalon sikerül folytatni a jövőben, nagyon panaszra már akkor se lehet okunk.  

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)