Jump to content

Pokemon Go– Megkezdődött az Equinox event

2017. 09. 22. 10:07

Szeptember 22-én, délelőtt 10 órától kezdődik a legújabb Pokemon Go esemény dupla és tripla szorzós bonuszokkal az őszi napéjegyenlőség alkalmából.

Ha korábban felhagytunk a Pokemon vadászattal, esetleg egy nagyobb szünetet tartottunk, akkor most egy remek alkalom nyílik meg előttünk az újrakezdéshez, hiszen a mai naptól október másodikáig tartó Autumn Equinox event alatt dupla Stardust és tripla XP-t szerezhetünk a Pokemon Go játékban a pokémonok elkapásával és a tojások kikeltetésével.

Továbbá a játékosok speciális 2 km-es tojásokat gyűjthetnek be a helyi pokestopok és edzőtermek meglátogatásával. Ezekből a tojásokból aztán olyan pokemonok varázsolhatók elő, mint Chansey, Mareep, Larvitar, stb. Plusz, különleges ládikákat találhatunk az in-game boltocskában, amikben szerencsetojások, csali modulok és egy teljesen új szuper inkubátor is lehet, amivel másfélszer gyorsabban keltethetők ki a tojások.

Mielőtt belevetnénk magunkat a játékba, ne felejtsük el frissíteni az alkalmazást. Androidon a 0.75.0-ás, még iOS-en az 1.45.0-ás verziószámot kell keresnünk. Kellemes vadászatot!

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)